tiistai 5. lokakuuta 2010

Ääriliikkeistä kirjoitettu sontaa taviksille


Tämän kirjan mukaan minutkin voitanee laskea ääriajattelijaksi, vaikka olen vain totuudenetsijä ja pyrin tekemään hyvää omalle kansalleni. Ääriliikkeet leimataan homofobikoiksi. Toki jos juutalaistukija supergoy Johan Bäckman väittää kaikkia fasisteja homoiksi on se nimenomaan merkki homofobiasta, sillä fasisteista tuskin löytyy ainoaakaan homoa. Toinen kirjan kirjoittajista lähestyy myös antisemitististä ajattelua kommentillaan:”Perinteisesti juutalaiset ovat olleet syyllisiä, mutta loppujen lopuksi homot on syyllisiä kaikkeen”. Tässähän annetaan ymmärtää, etteivät juutalaiset olisikaan syyllisiä, jonka kommentin kyllä tajuan taviksen suusta. Juutalainen salaliitto on vain niin ilmeinen, että sitä tuskin voi edes salaliitoksi kutsua. Otetaanpa vaikka kuuluisa Auschwitz esimerkiksi. Alunperin sieltä löytyvässä kyltissä luki, että 6 miljoonaa juutalaista kuoli siellä. Sittemmin määrä tiputettiin 3 miljoonaan ja sen jälkeen vielä miljoonaan. Mistä muusta tämä voi kertoa, kuin suuresta valheesta? Neuvostoliitto jopa myönsi rakentaneensa koko leirin, joten sillä ei liene yhtikäs mitään todistusarvoa, Saksan vihollisia kun olivat, vaikka käyttivätkin eufemismia restauroida leiri sodan hävityksen jäljiltä. Kaasukammioita ei siis oikeasti ollutkaan.

Väitettyyn homofobiaan palatakseni voin kertoa, että rakas velipoikani on homo, jonka uskon olevan suurin tragedia hänen elämässään, enkä varmasti ole mikään homofobikko. Toki kaikki gaypriden kaltaiset tapahtumat pyrkivät homoseksuaalistamaan yhteiskuntaa, joka ei voi olla mitenkään hyvä asia kenenkään heteroseksuaalin mielestä. Terveen kansakunnan on nimittäin lisäydyttävä ja sehän ei homoilta voi onnistua. Lisääntymisen on oltava myös mahdollisimman tervettä ja luonnollista, joten jätettäköön puheet mahdollisista sukusolujenluovutuksista sikseen. Jokainen lisääntymätön kansalainen on miinusta ja valitettavasti heitä löytyy myös aivan muualta kuin homoista. Toki homoja itseään ei voi asiasta syyllistää, mutta homoseksuaalinen kulttuuri, jonka mukaan samasta sukupuolesta kiinnostuminen on aivan normaalia saakoon sitäkin enemmän syytä niskoilleen. Tästä kulttuurista voidaan ottaa esimerkiksi vaikka suurinpiirtein jokaisen TV-ssarjan vakiohomot. Enpä tiedä, onko homoista itsestäänkään niin hienoa kuulua vakioelementteihin. Seksuaalisuus on toki jokaisen aivan oma valinta, eikä sen pitäisi kuulua kenellekään muulle millään tavalla, joten tässäkin mielessä ihmetyttää, miksi homoseksuaalistunut kulttuuri on tavisten mielestä täysin hyväksyttävää. Ja miksi minusta tuntuu taas kuin olisi rikollista
olla hetero? Niinpä niin, juuri homoseksuaalistuneen kulttuurin vuoksi.

Seksuaalisten vähemmistöjen ja naisten vapautusliikkeet mainittiin myös kirjan tekijöiden puolelta esimerkkinä positiivisista ääriliikkeistä. Miksi? Juutalaisten tuhoavat aatteet ovat tässäkin takana. Homoseksuaalisuudesta jo puhuttiinkin, mutta muistettakoon, että Euroopassa nainen ei ole milloinkaan ollut alistetussa asemassa ennen juutalaisen kristinuskon tuloa tänne. Jopa matriarkaalisia yhteiskuntia on maanosassamme ollut olemassa ja sukupuolten tasa-arvo on ollut muuallakin tärkeää. Vain juutalainen kulttuuri alisti naiset ja nosti heidät takaisin johtoasemaan kaikkialla muualla paitsi omassa keskuudessaan. Puhuinkin jo aiemmin blogissani juutalaisten ”hajoita ja hallitse”-taktiikasta, jota selvästi feminismin osalla hyödynnetään, sillä feminismillä ei ole mitään teke,mistä tasa-arvon kanssa, vaan sen tehtävä on selvästi vain ärsyttää miehiä ja aiheuttaa sisäistä hajaannusta yhteiskuntiimme. Tästä naisen johtoasemasta on merkkinä myös kirjailijoiden kommentti, ettei kukaan ole kiinnostunut naisen homoseksuaalisuudesta. Eikö juuri tasa-arvon mukaan homoseksuaalisten naistenkin pitäisi olla nimenomaan homoja, eikä mitään lesboja? Paskaako tässä erottelemaan? Vaikuttaa vain, että juuri naiset, niin homo- kuin heteroseksuaalitkin olisivat syynä vallitsevan kulttuurin homoseksuaalistumiseen, lisääntyminen kun ei ole nykyään mitään muotia, minkä olen muutamista entisistä tyttöystävistäni karvaasti huomannut. Siinäpä syy, miksei minulla ole perhettä. Sen perustamiseen halukkaat tytöt, ottakaa toki yhteyttä!
Lisäksi tämä kommentti, että perinteisesti juutalaiset ovat olleet syyllisiä yrittää vähätellä juutalaista kansaa. Tämänhän juutalaiset kyllä tukijoineen osaavatkin. Annetaan ymmärtää, että juutalaisia pidettäisiin syyllisinä ihan huvikseen ilman mitään syytä. Kukaan ei koskaan pysähdy miettimään, ovatko juutalaiset sittenkin antaneet tälle edes jotain syytä. Käännetäänpä ajattelu toisin päin. Perinteisestihän antisemitistit ja etenkin natsithan ovat olleet syyllisiä kaikkeen. Tässä tapauksessa syytä, kun ei ole koskaan annetukaan, mutta juutalaisten voitettua sodan, näin on uskottu. Eikö meitä tulisi sääliä ja suvaita? Koko tämä suvaitsevaisuus kommentti oli juurikin sitä itseään. Tulevaisuudessa suvaitsevat suvaitsevat entistä enemmän ja suvaitsemattomat entistä vähemmän. Siis mitä helvettiä? Miten tämä olisi edes mahdollista? Tietysti suvaitsevaiset aina voisivat suvaita myös natseja, rasisteja, antisemitistejä ja muuta pohjasakkaa, mutta kannattaa pitää mielessä, ettei suvaitsemattomuus ole mikään aate. Ei asioita olla suvaitsematta huvikseen, koska se nyt sattuu olemaan kivaa ja siitä tulee kaikille parempi mieli. Huomaa, etten pidä itseäni suvaitsemattomana, vaan mustavalkoisen maailmankuvan uhrina.

Toki kirjailijoiden pointti, että näitäkään ”positiivisia” asioita ei olisi syntynyt ilman ääriliikkeitä pitää paikkansa. Toisaalta he pitävät huolen, että tavis ajattelee ns. ääriliikkeiden olevan kaikkien jotain huru-ukkojen paskaa. Puheet jostain Viron miehityslegendasta, josta tämä ”ääriajattelija” ei ole koskaan kuullutkaan, tekevät tämän täysin selväksi. Ehkäpä niin sanottuja positiivisia asioita ei pidetäkään niin positiivisina, että haittaisi, jollei niitä olisikaan. Miettikäähän tätä näiden ”positiivisten” asioiden kannattajat. Minulta toki ette sympatiaa asiallenne tule saamaan, mutta kannattaisi miettiä, onko asiassanne sittenkään järkeä. En toki tuomitse teitä minkään asian kannattamisesta, ellette sitten ole antifasisteja tai muita juutalaisuuden edistäjiä. Meidän tulee muistaa aina, että olemme suomalaisia, emmekä juutalaisia tai varsinkaan goyimeita. Meillä on omat ongelmamme ja niin myös suuren osan teistä palvomilla juutalaisilla. Minulla ei itselläni valitettavasti ole tällä hetkellä ääriliikettä, joten miksi siis jaksan aiheesta näin paljon vuodattaa?No, tällainen mustavalkoinen ajattelu vain ärsyttää suunnattomasti ja kalskahtaa jotenkin juutalaiselta tai goyimmaiselta, eikä tällaisista asioista ikinä juutalaismediassa puhuttaisi. Onko maailmankuvani sittenkään mustavalkoinen vai olenkohan miettinyt näitä asioita suuresti monen monituista vuotta? Minä kyllä uskon suurimman osan teistä tulevan aivan eri lopputulokseen, kuin minä. Mutta minulla onkin ”vankkumaton usko siihen, että olen oikeassa”, joten te olette väärässä. Hah hah! Antifa, hah hah haa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti