maanantai 25. lokakuuta 2010

Jutkuperseen nuolemista ja ihmeellisiä väittämiä (valkoiselta?) henkiseltä juutalaiselta


Löysinpä tässä huvikseni Googlella omaa blogiani etsiessäni tällaisen naurettavuuden hakusanalla antisemitismi.

Juutalaisten häpeilemättä harjoittama koulutus on ilmeisesti todellakin mennyt jo niin pitkälle, etteivät tällaiset idiootit saa kritiikkiä muualta, kuin minulta ja saavat levittää saastaisia valheitaan kenenkään puuttumatta asiaan.

Tämä tapaus, jossa juutalaiset näyttivät todellisen luonteensa jopa niin, että heidän kouluttamiensa goyimeidenkin on erittäin vaikea (tätä yhtä junttia lukuunottamatta) olla sitä huomaamatta on toki vanha, mutta aiemmin en tällaisista karskeista valheista ja kansainvälisen oikeuden vastaisuudesta ollut kuullutkaan.

Tämä bloggaaja näyttää olevan vihreiden vastainen, jostain syystä, ilmeisesti luonnonsuojelun ”pahuuden” takia. Vihreiden vastustuksessa ei toki sinällään mitään, mutta todennäköisesti hän kannattaa jotain muuta juutalaispuoluetta, vasemmistovastaisen kommentin takia ilmeisesti Kokoomusta, joka ei niin vihreistä kuin Vasemmistoliitostakaan eroa ollenkaan. Kunpa Osmo Soininvaara olisi oikeasti ollutkin antisemitisti ja tuonut sen puolueensa ohjelmaankin, niin olisin ehkä paljon vähemmän puoluepolitiikkavastainen. Soininvaara kritiikissään bloggaaja uskottelee hänen peittelevän antisemitismiään. Oikea antisemitisti ei aatettaan kokisi missään vaiheessa peittelyä vaativaksi, vaikka juutalaiset aivan varmasti sen kostavatkin karmaisevalla tavalla ennemmin tai myöhemmin, vaikkakin niin, ettei Gideoneilla vaikuta olevan mitään tekemistä sen kanssa.

Väite, että vasemmistolaiset ovat antisemitistisiä on täysin naurettava ja aatteelleni loukkaava. Tässä näette, ettei oikeusjärjestelmämme toimi ollenkaan. Juutalainen tai hänen rotuaan puolustava ei nimittäin saisi koskaan tuomiota kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, jota tämäkin hänen kommenttinsa tietyllä tapaa oli, ja antisemitisti saisi sellaisen ilman enempiä puheita ja harkintaa. Koko vasemmistolaisuus on täysin juutalainen idea, toki palestiinalaisia vastaan Israelin harjoittaman holokaustin vastainen nykyään, kun Neuvostoliiton hajottua kommunistisissa puolueissa ei enää ole ollut tarpeeksi vaikutusmahdollisuuksia juutalaisille niljakkeille. Internatioonali on juutalainen idea kahden rodun luomiseksi maailmaan, juutalaisten ja goyimeiden. Tämä on livennyt jo niin pitkälle, että rotupettureita tapaa katukuvassa harva se minuutti. Tämän takia onkin surullisella tavalla hupaisaa, että tämä bloggaaja vastustaa Soininvaaran ideaa, että JewK:n pitäisi perustaa satama Gazaan. Tämän takana on tietysti uskotella teviksille, että kyseinen rappion pesä olisi toimiva järjestö, jossa saa jopa olla juutalaisvastaista mieltä, mikä tietystikään ei pidä ollenkaan paikkaansa. Samanlainen uskottelu löytyy myös puoluepolitiikan takaa, kun bloggaaja niin avoimesti vastustaa muka kokoomusvastaisia ryhmiä. Muistakaa tämä kirjoitukseni; http://antisemitismi.blogspot.com/2010/09/jos-oikeudenmukaisuus-on-sinulle-kallis.html ; ja älkää missään nimessä äänestäkö. Tässä näette todisteen, kuinka teitä jatkuvasti huiputetaan, eikä pelkästään tällaiselta tietoiselta juutalaistaholta, vaan monilta sitä itse tiedostamattakaan sellaisilta, pahaa juutalaisuutta palvelevilta.

Palataksemme itse katastrofiin, joka taannoin tapahtui, näemme siinä toki juutalaisen oikean ja rikollisen luonteen. Myös maailman juutalaistunut henki paljastuu, kun tapausta paheksuttiin jonkin aikaa, jonka jälkeen se unohtui kaikkien mielestä, sillä ovathan juutalaiset sankarillinen ja kaltoinkohdeltu ihmisryhmä. Lainatakseni Heinrich Himmleriä; ”Ovatko juutalaiset ihmisiä? Ovat. Mutta ovatko he kunnon ihmisiä? Eivät.” Tässä näkee, miten he eivät todellakaan ole kunnon ihmisiä. Avuttomien ja syyttömien avustustyöntekijöiden surmaaminen on todella rikollista, varmaan ihan kenen tahansa arvojen mukaan, vaikka heillä olisikin puukot käsissään, joka sekin on todennäköisesti juutalaista propagandaa. Mitä puukot voisivat asianmukaisesti pukeutuneille ja varustautuneille (joka surmista viimeistään nähtiin) sotilaille tehdä? Kylmäverisesti he teloittivat avustajat niille sijoilleen. Maaiman mielestä nämä juutalaissotilaat eivät ilmeisesti olleet syyllisiä. Jos jokin Israelin naapurimaa olisi tehnyt vastaavan iskun juutalaista avustusryhmää kohtaan, olisi se maa saanut tuntuvan rangaistuksen YK:lta, toisin kuin Israel, ja sitä olisi pidetty automaattisesti pahuuden tyyssijana. Minä, toisin kuin maailman useimmat ihmiset, osaan ajatella juutalaisten valheellisen propagandankin edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti