maanantai 4. lokakuuta 2010

Berlusconi huumorimiehiä

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010100412457221_ul.shtml

Halventaa kuuden miljoonan valheen muistoa? Taas ovat juutalaiset niin uhria, niin uhria, eivätkä suostu ymmärtämään, että kyseisessä vitsissä on kyse heidän kansanluonteestaan ja käyttäytymisestään. Vaikka holokausti olisikin totta, tämä vitsi kertoo juutalaisen luonteesta. Itse he ovat ottaneet riistokapitalistin roolin ja olleet valmiit käyttämään ihmisiä hyväkseen heiltä tosiasioita pimittämällä, kuten itse holokaustimyytistäkin voimme huomata. Kenelle tämä väitetty tapahtuma on tuottanut hyötyä? Ainoastaan juutalaisille ja vielä tarkemmin sionisteille. Saavathan he nykyään kenenkään puuttumatta kansanmurhata palestiinalaisia pyhällä maallaan, jonka he kyseisiltä hiekkaneekereiltä ryöstivät.

Italian juutalaisia tukeva oppositiojohtaja on onneksi vain oppositiojohtaja, sillä ainakin hänen johtamansa hallitus olisi sionistien miehittämä ja sortaisi omaa kansaansa, jotta juutalaiset pääsisivvät entistä lähemmäksi todellista tavoitettaan, maailman hallintaa. Olemmehan me muut ihmiset heille vain karjaa. Berlusconi ainakin osoitti, ettei ole sionisti. Rehti politikko, etten sanoisi. Italialaisten tulisi ennemminkin huolestua Pier Luigi Bersanista ja siitä, kuinka pitkälle maailma on jo juutalaistunut, jonka Berlusconin aiheuttama tyrmistys mitä mainioimmin osoittaa.

Holokaustin kieltäminen ei onneksi Suomessa ole varsinainen rikos, vaikka täälläkin tuntuu valitettavasti suurin osa ihmisistä uskovan historian suurimpaan huijaukseen, koska meillehän sionistien miehittämän hallinnon määräämän juutalaisia palvovan opetussuunnitelman myötä niin kouluissa opetetaan, jotta olisimme kunnon goyimeita. Tätä eivät älykkäimmätkään ihmiset osaa kyseinalaistaa, ehkä meille väkisin syötetyn fluorin ja natriumglutamaatin takia. Onneksi kuitenkin on olemassa meitä ”heränneitä” ihmisiä, jotka tiedämme, ettei hallitukseen, eikä koulujen antamaan opetukseen ole luottamista. Ellet jo heränneisiin kuulu, kehoitan sinuakin lopettamaan päiväunesi, sillä nykyinen maailma ei ole kaunis paikka ja miltei kaikki, mitä olet uskonut on vain valetta.

Ja lopuksi vielä vähän hauskempi jutkuvitsi: Mikä on hauskaa, muttei totta? - Holokausti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti