lauantai 23. lokakuuta 2010

Ihmisellä oltava oikeus rasismiin

Nykyisin tuntuu rasismi olevan kiellettyä kaikkialla yhteiskunnassa. Vaikkei se kiellettyä lain kirjaimen mukaan olisikaan, jää edelleen lain henki, sekä heräämättömät ihmiset joiden mieleen koulu ja media on vaikuttanut siinä määrin, että sana rasismi tarkoittaa sitä, miten media sitä täysin väärin käyttää. Varmasti sana rasisti tuo ainakin joillekin meistäkin mieleen vaimoaan hakkaavan alkoholistin, joka tykkää paistaa makkaraa ja nauraa junteille vitseille. Tällaisiakin juntteja on toki varmasti olemassa, mutta se ei liity kysymykseen rasismista sitten ollenkaan.



Rasismi on oikeasti vain biologinen fakta, että ihminen ei ole ollenkaan muita eläimiä kummempi, joten tottakai meissäkin on olemassa rotuja. Ovathan eri rodut selvästi eri näköisiäkin. Tätä voidaan suoraan verrata koirarotuihin, kuten chihuahua, bernhardilainen ja mopsi, jotka erottuvat toisistaan selvästi jo ulkonäöltään. Miksi pitäisi ajatella, että ihmisrotuja ei olisi olemassa, kun on selvää, että asia on juuri päinvastainen? Ollaksemme hyviä goyimeita, jotka eivät juuri totuudesta välitä?



Rasismi ei siis tarkoita rotuvihaa, kuten nykymedia ja koko järjestelmä haluaisi meidän uskovan. Toki on aivan luonnollista, ettei esimerkiksi joku suomalainen pidä muista roduista, sillä hänhän on kasvanut enimmäkseen oman rotuistensa kanssa ja oppinut luottamaan nimenomaan heihin, eivätkä muualta tulleet rodut edes näytä hänen mielestään siltä, miltä ihmisen tulisi näyttää. On myös luonnollista, että haluamme suojella omaa rotuamme, sillä, jos me emme sitä tee, eivät siihen muutkaan rodut ryhdy. Olemme siis vastuussa itse itsestämme ja niin asian kuuluukin olla. Valitettavasti nykyään rotuaan puolustavien valkoisten kohtaloksi koituu ei niin hyvien valkoisten tukemat syytteet kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja viharikoksesta.



Rasismin luonnollisuuden voi havaita myös siitä, ettei se ole varattu valkoisen rodun yksinoikeudeksi, kuten monett tuntuvat luulevan, vaan sitä esiintyy yhtä hyvin kaikkien rotujen keskuudessa. Esimerkiksi mustat rastfarit vastustavat valkoisia ja valkoista valtaa. Löytyypä rasisteja aasialaistenkin keskuudesta. Monesti vain he eivät edusta rotuvihaa millään tasolla, joten media, joka haluaa tehdä maailmaan yhden rodun, jotta ihmisiä olisi helpompi hallita, ei puhu heistä hiiskaustakaan.



Nyt kun meiltä biologisen faktan tunnustajilta on viety oikeus rasismiin, tulee meidän kuuluvasti vaatia sitä takaisin. Tämä tarkoittaa, että unohdetaan typerät kiertoilmaukset, kuten roturealisti, roturealismi, kun on ihan rasismia itsessään. Vaikka et olisikaan rotuvihaaja, tulee sinun uskaltaa kutsua itseäsi rasistiksi, jos olet sitä (oikeaa) mieltä, että eri rotuisia ihmisiä on olemassa. Minä ainakin voin kernaasti sanoa olevani rasisti, ajatelkoon valtavirta, mitä lystää, minä kun tiedän, mitä rasismi oikeasti on. Tunnustakaa siis rohkeasti olevanne rasisteja, sillä se ei ole, eikä voi koskaan ollakaan mikään häpeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti