sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Juutalainen mediakontrolli pohjoismaissa

Juutalainen mediakontrolli pohjoismaissa

Tervehdin teitä arvoisat lukijani yllättävänkin pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen. Tauko johtui siitä, etten nähnyt millään tapaa tarpeelliseksi kirjoittaa antisemitismin aivan perusasioista, joihin juutalainen mediakontrollikin toki kuuluu. Miks nyt siis paneudun näinkin perusasiaan?

Magneetti-lehden (riippumaton julkaisu) uusimmassa numerossa oli juttu lääketeollisuuden ja median kytköksistä, jonka koin erittäin tärkeäksi ja pääosin erittäin hyvin tehdyksi, jonka tätenollen kehoitan kaikkia, rodullisista ja poliittisista näkemyksistään riippumatta lukemaan. Ellei kyseistä painotuotetta satu kotoanne löytymään, löytynee se ainakin hyvin varustettujen kirjastojen lukusaleista. Artikkelissa ruodittiin, kuinka lääketeollisuus ja media ovat yhteenkytkeytyneitä ja paljastuipa siinä median juutalaiskytköksetkin, joista uskoisin myös lääketeollisuuskytköksien johtuvan.

Tietystikään ei artikkelissa yhteiskuntamme yleisen ideologgian mukaan mainittu juutalaisuudesta yhtään mitään, jonka näen suureksi puutteeksi muuten ansiokkaassa tekstissä. Juutalaismainintojen löytäminen edellyttää lukijan omaa tietoa, etenkin mediatalojen omistajista eli kontrolloijista, joten päätinkin tuoda omat tietoni julki edes näin blogimuodossa.

Artikkelissa kerrotaan miten media julkaisee tieteellisesti kestämättömiä artikkeleja lääkkeistä, muun muassa sikainfluenssarokotteista, jotka monissa maissa aiheuttivatkin lasten ja nuorten narkolepsiaepidemioita, joista kyllä on juttuja näkynytkin ihan valtamedioissakin, mutta aivan liian myöhään, koska aiemmilla jutuilla ne olisivat voineet olla estettävissä.

Artikkelissa kerrotaan maailman suurimpien tietotoimistojen, joita mediat käyttävät tietolähteinään, omistajuuksista, joista tarkka silmäni löysi lähes pelkästään juutalaisia nimiä. Kuka voi uskoa, kaikkien todennäköisyyslakien vastaisesti, että tietotoimistojen omistajat olisivat ihan sattumalta tai meritokratiankaan ansiosta melkein järjestään juutalaisia tai ainakin juutalaisiin hyvin läheisesti kytköksissä? Sama koskee mediataloja, siis kustantamoita, TV- ja radioasemia, sun muita yleistä tiedotusta harjoittavia laitoksia. Artikkelissa todetaan esimerkiksi suomen suurimman tietotoimiston STT:n olevan yhteisesti SanomaNewsin, Almamedian ja TS-yhtymän omistuksessa. Entä sitten, kysyy tietysti Pertti Perustallaaja. No, otetaanpa huomioon näiden mediatalojen taustat; SanomaNews on Erkon suvun omistamana taustaltaan juutalainen, Almamediassa suurimpana omistajana ja täten kontrolloijana on ruotsalainen juutalaisperheen omistama Bonnier. TS-yhtymän omistajuuksista en valitettavasti tiedä yhtikäs mitään, joten sen juutalaisuusastetta en kykene kommentoimaan.

Ihan jokaista suomalaista ja miksei ruotsalaistakin koskevan jytypommin artikkeli myös pudottaa. Tästä olin tietysti itse jo tietoinen, arkitodellisuuttamme tavallista enemmän tutkineena, mutta suuri yleisö siitä tuskin mitään tietää, joten se voi sinullekin, lukijani tulla yllätyksenä, miltei uskomattomana sellaisena. Totuuden mukaisesti artikkelissa kerrotaan, että yhdessä nämä kaikki mediatalot omistavat kaikki Suomen paikallislehdet. Tässä yhteydessä paikallislehdillä tietysti tarkoitetaana maamme suuria sanomalehtiä, kuten Helsingin Sanomia, Kalevaa, Aamulehteä, Savon Sanomia, Lapin Kansaa, Pohjolan Sanomia ym. Kuka tämän paljastuksen jälkeen vielä uskoo median objektiivisuuteen ja puolueettomuuteen, joiden tietysti tulisi olla totuuden mukaisen tiedonvälityksen pohjana. Eikö tämä kaikki tee sinunkin velvollisuudeeksesi kertoa tästä epäkohdasta ainakin kaikille tuntemillesi ihmisille, ellei jopa tuntemattomillekin? Yhdessä meillä suomalaisilla nimittäin olisi mahdollisuus vaatia suurta riippumatonta sanomalehteä, jollaista ei siis yksinkertaisesti vielä löydy. Miten tämä olisi mahdollista? No tietysti lopettamalla minkä tahansa sanomalehden tilaaaminen. Tämä kaataisi lehdet omistavat mediatalot kokonaan, judeokapitalistiselta pohjalta, kun ne toimivat. Näin syntyisi myös uusi täysin riippumaton kustantamo, joka alkaisi uusia sanomalehtiä julkaista, jolloin asiat olisivat todellisesti paremmalla tolalla, vaikka judeokapitalismista ei tällä vielä eroon päästäisikään.

Tämä epäkohta toimikoon myös objektiivisena todisteena antisemitismin puolesta, sillä näitä juutalaiskytköksiä ei kukaan voine järkevästi kiistää. Miten näette maailman ja todellisuuden, riippuu siis aivan täysin juutalaisista ja ihmisluonnon tuntien, emme voine väittää, etteikö mikään rotu ajaisi omaa asiaansa ja etujansa, aina tilaisuuden saadessaan.

Muistellaanpa taas hetki toista maailmansotaa. Senhän voittajana oli juutalainen koalitio Amerikan ja Neuvostoliiton johdolla ja peruusteena tälle voimme vain todeta, että juutalainen valtio perustettiin Lähi-Itään ja juutalaiset saivat vapaan pääsyn kaikkialle maailmaan. Tätä ei taaskaan kukaan todellisuudentajuinen kykene kiistämään. Ainakin koko länsimainen yhteiskunta luisui juutalaisen kontrollin alle ja tämä kontrolli opetti meille valheita totuutena. On ihan yleisesti tunnettu fakta, että historia on aina valheellinen tiede, ei pelkästään siksi, että se aina perustuu suurelta osin mielikuvituksen varaan, vaan myös siksi, että voittajat ja valloittajat kirjoittavat aina historian uusiksi, tieytysti omia etujaan silmälläpitäen. Meille koulussa opetettu historia ei siis voi olla muuta kuin valetta. Muistakaamme tämä nyky-yhteiskunnan perustuksia pohtiessamme ja uuden yhteiskunnan sellaisia laatiessamme. Mitä tämä kertookaan juutalaisten viattomuudesta ja vaarallisuudesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti